Bachove kapljice – AVTIZEM 30 ml

16,00

Je vaš otrok impulziven?
– pogosto odgovori, še preden je do konca slišal vprašanje,
– težko počaka, da pride na vrsto,
– pogosto vpada v igro, v besedo
– agresivno, kljubovalno, uničevalno vedenje, nizko samospoštovanje (skušajo prekriti z junačenjem in negativnim uveljavljanjem),
– razburljivi otroci, ki hitro vzkipijo, se pogosto prepirajo, odklanjajo omejitve, se zavestno dražijo in izzivajo druge
– premalo empatije (se težko vživijo v čustva drugih)
Bachove kapljice so naravna pomoč pri tovrstnih težavah, transformirajo nakopičena čustva.
– pri testih odgovori še preden do konca prebere vprašanje

68 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – AVTIZEM 30 ml

Avtizem pri otrocih, kako jim pomagati?

Impulzivni otroci so nemirni, pre-hitri, nepredvidljivi. Bachove kapljice  so nujen pripomoček, ko so polni notranje napetosti in ko ni notranjega miru.

Za nepotrpežljive, ki želijo dobiti hitro in takoj in IZSILJUJEJO in so zaradi tega nepotrpežljivi. Hitro govorijo, hitro delajo, hitro mislijo. Pri otrocih, ki želijo izsiliti rezultat in če ne dobijo, kar želijo, se obnašajo agresivno (priporočamo tudi kapljice za jezo).

Za otroke in odrasle, ki ne morejo sedeti pri miru (cepetajo, se zibajo, tapkajo s prsti).

Otroški izbruhi nemira in trme? Nemirni otroci, ki nimajo obstanka.

Vas impulzivnost moti?

Za nepotrpežljive starše in otroke.
Izčrpanost in bolečine pri pre-obremenjenih ljudeh in težjem delu.
Pri otrocih z avtizmom.

Pri bolečinah (rakavih bolnikov). »Ko niti morfij ne pomaga več, lahko pomaga nedotika«. Julijan Bernard (Razlaga: Nedotika seveda ne vzame fizičnih bolečin, vzame pa to, kar je pri umiranju resnično boli – čustvene bolečine.)

 

Impulzivni? Naravne kapljice proti impulzivnemu vedenju za otroke in odrasle

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

 

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate kakšnega otroka z avtizmom? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – AVTIZEM 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…