Bachove kapljice – AROGANCA, VZVIŠENOST (30 ml)

16,00

Za ljudi, ki potrebujejo veliko ljubezni, pozornosti in energije

Pri vzvišenih, arogantnih, samovšečnih ljudeh (narcistična osebnostna motnja), ki so zaslepljeni z njihovo lastno POPOLNO samopodobo. Želijo, da jih hvalijo, da se jim dobrikajo in vselej iščejo pozornost (energijo drugih).  Čustveni vampirji.  Ki hote ali nehote črpajo energijo drugih. V kolikor je ne dobijo, se počutijo prizadeti, igrajo dramo. Pogojujejo ljubezen, svoje bližnje in prijatelje si lastijo. Sebični. So ljubosumni, gojijo močne zamere, so trmoglavi. Se zaradi tega radi pregovarjajo in hitro razburijo. Izstopite iz tega!

Za otroke in najmlajše, ki potrebujejo nenehno pozornost mame, ki je energijsko izmučena. Priporočamo tudi kapljice oljke.

Vsakodnevni pripomoček za pravniške in odvetniške poklice, sodnike, arhitekte, kjer ego prevladuje nad srcem.

Zadrževanje, težko spuščanje in zastoji v spodnjem delu trebuha. Slaba telesna drža.

Čutite ljubosumje, pretirano zaščitniški?

 

Samovšečnost, narcistična osebnostna motnja – kako iz tega?

NAUK: Kapljice pomagajo okrepiti občutek prave ljubezni, domačnosti. Realna podoba o sebi.

 

109 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – AROGANCA, VZVIŠENOST (30 ml)

Aroganca je naporna. Bachove kapljice pomagajo aroganci, vzvišenosti, samovšečnosti, narcistični osebnostni motnji. Ko osebe gojijo zamere, proti trmoglavosti. Za osebe, ki iščejo popolnost v vsem. Za otroke, ki pretirano iščejo pozornost. Za posesivno osebnost, ki se veliko vmešava in manipulira.

Arogantnost ne pozna spoštovanja – kako (si) pomagati?

Rastlina pomaga pri vseh oblikah arogantnosti. Pomaga izstopiti iz pogojevanja ljubezni, manipulacij, iskanja pozornosti. Cvet izraženja in najdenja prave ljubezni, domačnosti, sprejetosti.

REZULTAT: najdete pravo pristno ljubezen, dajete pravo ljubezen. Zamere in trmoglavost se transformirajo v ljubezen, sprejemanje. Manipulacije izginejo.

 

Preženite aroganco s cvetom za brezpogojno (pravo) ljubezen

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo.

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Aroganca je odsotnost ljubezni

Poznate koga, ki je aroganten? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Aroganca je premagljiva. Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Rešite se arogantnosti. Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – AROGANCA, VZVIŠENOST (30 ml)”

Morda vam bo prav tako všeč…