Bachove kapljice – 1 ČAKRA (KORENSKA ČAKRA)

16,00

Za odpiranje in okrepitev 1 čakre. Odpravljajo preživetveni strah, okrepijo prizemljitev,  okrepitjo občutek varnosti.

105 na zalogi

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Šifra: 111-26-4 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Bachove kapljice – 1 ČAKRA (KORENSKA ČAKRA)

Kako odpreti 1 čakro na naraven način?

1 čakra je povezana z doživljanjem čustva strahu, panike, negotovosti, torej občutka, da smo na nek način nemočni in izgubljamo tla pod nogami. Izgubimo stik s prizemljenostjo, kar povezujemo tudi s koreninami. Če smo kot otroci zaščiteni in negovani, je bolj verjetno, da bomo razvili močne korenine in čvrste temelje, na podlagi katerih bomo imeli boljše obrambne mehanizme. Močne korenine nam omogočajo, da postanemo bolj odporni proti kritikam in neuspehom v življenju. Ob pomoči korenin lahko stojimo vzravnano in podpiramo samega sebe ter smo lažje kos vsem izzivom, ki nam pridejo nasproti.

Zaprta 1 čakra? Kako odpreti 1 čakro?

  • alternativne tehnike zdravljenja
  • dihalne vaje
  • osvobajanje negativnih čustev
  • sprememba
  • prizemljitvene vaje
  • zdravljenje z barvami – rdeča barva
  • reiki energijska tehnika
  • o(d)puščanje
  • sprememba čustvovanja in prepričanj
  • Bachove cvetne esence

 

Naravni načini odpiranja 1 čakre (korenske čakre)

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Blokada 1 čakre. Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice kovačnik in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Zaprta 1 čakra. Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Morda vam bo prav tako všeč…