depresija

Občutite depresijo?

Depresija – ste na poti do tja  ali ste že depresivni – kako si pomagati? Vam je neprijetno, občutite stisko, žalost? V kolikor ste že v depresivnem stanju, brez strokovne pomoči žal ne bo šlo. Okrevanje pa je lahko z Bachovimi kapljicami hitrejše. Ne škodujejo, četudi jemljete antidepresive. Vendar pomagajo, kot preventiva, ali hitrejša pot do ozdravljenja.

Kaj vam sporoča depresija? Zaznajte sporočilo duše 

Saj gre za učenje in modrost vaše duše. Če le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) njen pomen. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Depresija je tu za vas in zaradi vas. Ko jo doživite je pomembno, da si jo priznate in SPREJMETE in tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da sprejmete odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, in/ali pa poiščete pomoč. 

“Človek po nepotrebnem ustvarja težave. Želim, da razumete, da v življenju ni težav razen teh, ki teh, ki jih ustvarite sami.” Osho

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako si pomagati pri depresiji na naraven način? 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za depresijo našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo radost, veselje.

Depresija bo preteklost!

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava. Večje pakiranje zadostuje kar za mesec dni. Pri tem vam 2x več vsebine podarimo!

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.