DOGODEK: Ustvari notranjo harmonijo z Bachovo cvetno terapijo

Vabljeni na praktično delavnico z Bachovimi kapljicami.

Vodila jo bom Polonca Čuda (certificirana dr. Bach cvetna terapevtka, pisateljica knjige Popolno zaupanje – Zdravljenje od znotraj.)  Prisegam na zdravljenje in izboljšanje počutja karseda na naraven način in  brez stranskih učinkov
 

Na kratki delavnici bom kratko predstavila svet Bachovih kapljic, vključno s podrobnostmi o njihovem delovanju ter praktičnimi nasveti za uporabo. Spoznali boste osnove Bachove cvetne terapije in izdelali kapljice za svojo dušo. Sestavili boste svoje kapljice za vašo optimalno notranjo harmonijo. Brez razlage negativnih čustev.

 

Pridružite se nam in izkusite blagodejne učinke Bacha, zakaj?

  • za notranjo harmonijo
  • vabljeni na predstavitev in testiranje Bachovih kapljic
 

KAJ? Dogodek Ustvari notranjo harmonijo z Bachovo cvetno terapijo

KDAJ? Prijavite se na enega izmed terminov:

  • tečaj smo ravnokar imeli, zato termin trenutno ni razpisan (Vaša vstopnica je poravnana kotizacija najkasneje do 24h pred izvedbo. Prijavite se na povezavi. Prijave zbiramo zapolnitve skupine – prostora je za max 10 udeležencev). V kolikor se ne boste uspeli uvrstiti, vas dam na listo za naslednji termin.
  • se želite udeležiti individualnopišite mi

TRAJANJE? 1h 30 min

KJE? Zaloška 61, Ljubljana (brezplačno parkiranje)

CENA? 50 €, v ceno je vključeno osnovno predavanje o Bachovih kapljicah in praktična delavnica mešanja Bachovih kapljic. Sami boste namešali največ 3x stekleničke Bachovih kapljic.

PRIJAVA: Prijavite se na povezavi. Prijave zbiramo zapolnitve skupine. Število sedežev je omejeno na prvih 10 udeležencev. O podrobnostih boste obveščeni po mailu. Rok prijave do zapolnitve prostih mest. Zamudili rok prijave?  

 

Z vami bo certificirana izdelovalka Bachovih kapljic Polonca, zeliščarka v praksi, 40 let živim na eko zeliščni kmetiji. Že več kot 10 let aktivno delam s strankami, odkrivam blokade čaker, berem iz biopolja človeka in pomagam ozaveščati blokade, vzorce in prepričanja. Preveri svoje dušno sporočilo.

 

Priporočamo da se prijavite do zapolnitve skupine oz.  do roka prijave. Zamudili? Za prijavo tik pred izvedbo me pokličite na 041-905-704. 

Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi.

PROGRAM: Predstavila bom koncept dr. Bacha, z naravnimi kapljicami proti vsem boleznim in čustveno osvobojenost. Predstavila nabor kapljic dr. Bacha. Predstavitev uporabo le teh v praksi. Predstavila bom še več primerov iz prakse. 

Iz teorije v prakso: Vsak udeleženec pa bo izdelal lastne kapljice za svojo težavo, ki ga najbolj ovira.

Spoznajte moč Bachovih kapljic tudi vi! Naredite nekaj za svojo dušo – svojo osebno mešanico Bachovih esenc