Vabljeni na predstavitev in testiranje Bachovih kapljic.

KAJ DOGAJA: DARILO TEBI-IZDELAJ OSEBNO MEŠANICO ZA SVOJO DUŠO (Praktično, uporabno)

 

Ste bolni in vas skrbi, kako bo zdravljenje potekalo? Ste v stresnih situacijah in se poskušate umiriti pa ne veste kako? Kako do čustvene stabilnosti? Kako se umiriti? Kaj narediti, da boste mirno spali? Kaj narediti, ko vas napadajo negativne misli in jih ne morete umiriti? Ljubosumje, anksioznost? Imate katere druge čustvene težave?


V ta namen je tu praktična delavnica v kateri boste spoznali Bachove kapljice in njihovo učinkovitost na čustvene težave, zavest in podzavest. Prisegam na naravno zdravljenje, brez stranskih učinkov.


Z vami bo certificirana izdelovalka Bachovih kapljic, zeliščarka v praksi, 40 let živim na eko zeliščni kmetiji. Že več kot 10 let aktivno delam s strankami, odkrivam blokade čaker, berem iz biopolja človeka in pomagam ozaveščati blokade, vzorce in prepričanja. Preveri svoje dušno sporočilo.


KDAJ? prijavite se na enega izmed terminov:

ponedeljek, 14.12.20 od 17.30-18.30h (obvezno se prijavite do 24h pred izvedbo)

ponedeljek, 4.1.21 od 17.30-18.30h (obvezno se prijavite do 24h pred izvedbo)

ponedeljek, 18.1.21 od 17.30-18.30h (obvezno se prijavite do 24h pred izvedbo)

TRAJANJE? 1h

KJE? Parmova 41, Ljubljana – zemljevid (brezplačno parkiranje), v času Corone se srečanja vršijo preko spleta 

CENA? 50 €

PRIJAVA: Število sedežev je omejeno, zato obvezno potrdite svojo udeležbo z imenom, priimkom, mailom, gsm in datumom udeležbe na 041 905 704 (prijave so odprte do nedelje do 24h pred izvedbo dogodka). O podrobnostih boste obveščeni po mailu.

  •            Rok prijave do zapolnitve prostih mest. Zamudili rok prijave? Pokličite 041 905 704.
  •            Dogodek bo izveden ob izpolnjeni kvoti minimalnih prijav, v nasprotnem primeru se dogodek preloži. Obveščeni boste po mailu 24h pred dogodkom.

Priporočamo da se prijavite do zapolnitve skupine oz.  do roka prijave. Zamudili? Za prijavo tik pred izvedbo me pokličite na 041-905-704. 

Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi.

Spoznajte moč Bachovih kapljic tudi vi! Naredite nekaj za svojo dušo – svojo osebno mešanico Bachovih esenc