Vabljeni na predstavitev in testiranje Bachovih kapljic.

DOGODEK: ZMAGOVITA KOMBINACIJA ZA ČUSTVENO STABILNOST

 

Prisegam na izboljšanje počutja brez stranskih učinkov

Na delavnici boste spoznali Bachove kapljice, preizkusili njihovo učinkovitost in se naučili izdelati kapljice za svojo dušo. Vabljeni na praktični dogodek:

 

IZDELAJ OSEBNO MEŠANICO ZA  SVOJO DUŠO

Ste bolni in vas skrbi, kako bo zdravljenje potekalo? Ste v stresnih situacijah in se poskušate umiriti pa ne veste kako? Kako do čustvene stabilnosti? Kako se umiriti? Kaj narediti, da boste mirno spali? Kaj narediti, ko vas napadajo negativne misli in jih ne morete umiriti? 

 

Ljubosumje, anksioznost? Imate katere druge čustvene težave? Slabo spite, občutite tesnobo, žalost? Težko kontrolirate jezo? PRESEŽITE NEGATIVNA ČUSTVA!

 

KAJ? DOGODEK ZMAGOVITA KOMBINACIJA ZA ČUSTVENO STABILNOST V PRAKSI, izdelajte svojo osebno mešanico Bachovih kapljic

KDAJ? Prijavite se na enega izmed terminov:

  • ponedeljek, od 16.30-17.30h (prijavite se lahko do 24h pred izvedbo na 041 905 704 do zapolnitve skupine) ali
  • se želite udeležiti individualnopišite mi

TRAJANJE? 1h

KJE? Parmova 41, Ljubljana – zemljevid (brezplačno parkiranje)

CENA? 40 €, v ceno je vključeno osnovno predavanje o Bachovih kapljicah in praktična delavnica mešanja Bachovih kapljic. Sami boste namešali 1x stekleničko Bachovih kapljic 30 ml, (kar zadostuje za 1 mesec) za trenutne blokade, ki jih imate

PRIJAVA: Število sedežev je omejeno, zato obvezno potrdite svojo udeležbo z imenom, priimkom, mailom, gsm in datumom udeležbe na 041 905 704. O podrobnostih boste obveščeni po mailu. Rok prijave do zapolnitve prostih mest. Zamudili rok prijave? Pokličite 041 905 704.

 
V ta namen je tu poučna praktična delavnica v kateri boste spoznali Bachove kapljice in njihovo učinkovitost na čustvene težave (predvsem negativna čustva), zavest in podzavest. Prisegam na naravno zdravljenje, brez stranskih učinkov.

 

Z vami bo certificirana izdelovalka Bachovih kapljic Polonca, zeliščarka v praksi, 40 let živim na eko zeliščni kmetiji. Že več kot 10 let aktivno delam s strankami, odkrivam blokade čaker, berem iz biopolja človeka in pomagam ozaveščati blokade, vzorce in prepričanja. Preveri svoje dušno sporočilo.

 

Priporočamo da se prijavite do zapolnitve skupine oz.  do roka prijave. Zamudili? Za prijavo tik pred izvedbo me pokličite na 041-905-704. 

Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi.

PROGRAM: Predstavila bom koncept dr. Bacha, z naravnimi kapljicami proti vsem boleznim in čustveno osvobojenost. Predstavila nabor kapljic dr. Bacha. Predstavitev uporabo le teh v praksi. Predstavila bom še več primerov iz prakse.

Iz teorije v prakso: Vsak udeleženec pa bo izdelal lastne kapljice za svojo težavo, ki ga najbolj ovira.

Spoznajte moč Bachovih kapljic tudi vi! Naredite nekaj za svojo dušo – svojo osebno mešanico Bachovih esenc