Bachove kapljice za tesnobo, anksioznost.

Bachove kapljice za tesnobo, anksioznost

Občutite tesnobo, anksioznost ali ste na poti do tja – kako si pomagati? Vam je neprijetno, ko ste sami s seboj, občutite napade panike – ste težko sami? Čutite nemir, ko se vse umiri?  

Vas tare tesnoba? Poglejmo podrobno

Gre za učenje in modrost vaše duše. Če le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) njen pomen. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Tesnoba, anksioznost je tu za vas in zaradi vas. Ko jo doživite je pomembno, da si jo priznate in tudi to, da zaradi tega niste slabši. In jo sprejmete in tudi odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, ali pa poiščete pomoč. 

“Človek po nepotrebnem ustvarja težave. Želim, da razumete, da v življenju ni težav razen teh, ki teh, ki jih ustvarite sami.” Osho

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako si pomagati pri tesnobi na naraven način? 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za tesnobo našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo radost.

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

 

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.