Pokanje (petarde, rakete, ognjemeti) in prestrašene živali. Naravno pomirjevalo za živali

travme zvali-naravno pomirjevalo pirotehnika

Naravno pomirjevalo za živali. Kako na naraven način pomiriti prestrašene živali? 

Naravno pomirjevalo za živali. Privoščite lepe praznike tudi živalim. Ste vsakič znova zaskrbljeni, kako bo vaš hišni ljubljenček prenesel vso decembrsko veseljačenje? Imamo rešitev, ki vsako leto tisočim prinese lepše praznike, tako živalim, kot njihovim lastnikom. Pokanje decembra in novo leto, potem še pravoslavni Božič…

Težko gledate prestrašene živali? Bachove kapljice za pomiritev 

Najpogostejši strah živali doživljajo pri pokanju petard. Spomnim se, kako smo našega kužka vsake praznike imeli pri sebi v hiši in mu s tem olajšali vse te strahove pred petardami.

Kaj bi lahko VI naredili za boljše počutje živali (in vas)? Kot lastniki živali imate odgovornost tudi za njihovo počutje. Da pomagate, kjer lahko pomagate in ukrepate, ob vseh teh nemočnih živalih, ki se pri glasnem pokanju skrijejo pod posteljo. Kaj pa prosto živeče živali brez lastnika?

Kako pomagati zunanjim živalim?

Pomagate lahko tudi tako, da živalim, ki živijo zunaj. Kar na daljavo tako, da v vodo dodajate Bachove kapljice.  Na enak način lahko pomagate tudi nevarnim živalim ali živalim, ki so doživeli panične napade in se jim ne upate približati

ʺKo pogledam žival v oči, ne vidim živali. Vidim živo bitje. Vidim prijatelja. Vidim dušo.ʺ avtor neznan

Ni vam treba trpeti in gledati trpljenja! Za čustveno olajšanje in boljše počutje živali, vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako pomagati prestrašenim živalim na naraven način? 

Bachove kapljice umirjajo na naraven način in brez stranskih učinkov. Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev proti strahu našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

 

Zakaj Bachove kapljice? Naravno pomirjevalo

Kaj gre lahko narobe? Nič! Pomirjajo brez stranskih učinkov.

Bachove kapljice so primerne za vse živali tako udomačene, kot divje (zapuščene živali). Tako za pse, mačke, ribe, ptiče, konje in ne samo pri decembrskih stresnih dogodkih. Temveč tudi pri vsakodnevnih stresnih dogodkih (zlorabljene živali, pobesneli konji).

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

 

Kdaj začeti z doziranjem?

Preventiva je najboljša! Začnite z doziranjem že v začetku decembra. Zakaj?

Bachove kapljice so narejene iz rastlin in delujejo ne-agresivno na um, telo in duha. Da se žival “privadi” in poveže z mirom, boste najbolj učinkoviti, če boste Bachove kapljice za pomiritev živali dozirali že v začetku decembra. Potrebujejo nekaj časa, za globinsko delovanje.

In ko pride do najhujšega, lahko z Bachovimi kapljicami tudi “gasite požar”. Ko do travme že pride, bodo Bachove kapljice pripomogle k manjšemu strahu, umiritvi in manj travmami ob naslednjem ognjemetu ali poku.

 

“Največji strah, ki ga pozna pes je strah, da njegovega človeka ne bo več nazaj. Stanley Coren”

Kot lastnik ste odgovorni za živali, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

“Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA”

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.