Bachove kapljice brez alkohola 

Bachove kapljice brez alkohola – Bachove cvetne kapljice je mogoče narediti tudi brez alkohola.

Primerne so za dojenčke, doječe  matere, nosečnice, najbolj bolne in tiste, ki ne uživate alkohola. Alkohol oz. naravno žganje hrušk viljamovk dodajamo za daljšo obstojnost. V kolikor kapljicam dodamo jedilni glicerin, to zmanjša njihov rok trajanja na največ 1 mesec. 

Uživajo jih lahko tudi tisti, ki jemljejo katerakoli zdravila, saj Bachove kapljice niso v kontraindikaciji z zdravili. Lahko jih jemljete tudi preventivno oz. kot komplementarno oz. dopolnjujočo metodo zdravljenja.

Pokličite nas za individualno svetovanje, ki ga priporočamo še posebej ob prvem nakupu, saj se na podlagi pogovora, določi pravilno kombinacijo več najbolj učinkovitih Bachovih kapljic, ki najbolje ustreza(jo) vašemu trenutnemu stanju in počutju.

 

 

 

Ni vam treba trpeti! Pokličite zdaj, za hitro dobavo kapljic. Kaj prinaša Bachova cvetna terapija? Čustveno osvobajanje, boljše počutje vas (in ljudi v vaši okolici), zraven pa naravno podporo bachovih cvetnih kapljic.

 

 

Izvaja se:
  • po gsm ali skypu ali
  • preko elektronske pošte – kontakt.

Zakaj priporočamo?

Priporočamo za pravilno izbiro kapljic. V sveže pripravljeni mešanici je namešana namreč kombinacija različnih rastlin. V kolikor ste prepričani, lahko kapljice izberete v spletni trgovini.

Kapljice so varne, brez stranskih učinkov in so primerne tudi za dojenčke, nosečnice in doječe matere. Pa tudi za starejše, zelo bolne, ki že jemljejo terapijo, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Primerne tudi za živali.

 

 

Cenik

  • 1x svetovanje + 1x kapljice = 30 €
  • 1x svetovanje + 2x kapljice = 40 €
  • 2x svetovanje (za mamo in otroka ali za vas in žival) + 2x kapljice = 50 €

Cene vsebujejo DDV, v primeru pošiljanja po pošti dodamo poštnino v vrednosti 2,5€, v primeru plačila po povzetju 6€ (v izogib visokim stroškom poštnine svetujemo plačilo po predračunu).

Bachova cvetna terapija s svetovanjem vključuje:

  • osebni pogovor,
  • osebni pregled blokad,
  • 1 veliko stekleničko (30 ml) Bachovih kapljic (ob doplačilu lahko več stekleničk). To je sveže pripravljena osebna mešanica več različnih Bachovih kapljic, pripravljenih posebej za vašo težavo. 
  • Ko kapljice porabite in želite ENAKO MEŠANICO, poravnate le stroške izdelave Bachovih kapljic (brez svetovanja)

 

Naročite svetovanje zdaj, za hitro dobavo kapljic.